Замиготіли світлячки-ілюмінації святкового Тернополя

Опубліковано в Місто у кадрі Автор  Анна Семенків 23.12.2019

Від вогнів ілюмінацій перед новорічно-різдвяними святами у Тернополі посвітлішало. Над головами миготять різнобарвними вогнями арки, припрошують до знімкування гігантські цифри, дрібно палахкотять блискітки фонтанів.

Пройдеш повз водограї – здається, ніби їх усипало жменею дрібних світлячків, яким не страшні холоди дощової тернопільської зими. Засіли тут надовго. Переживуть зимові світлячки і дощі, і заметілі. Та досить останній бурульці упасти зі стріхи, яскравих жучків – як і не було.

Розкішно убралася в ілюмінаційні шати головна ялинка міста. Її миготливо-струнка постать роздає світло по усій площі. Не забарилися в освітленні й сусіди ошатного дерева. Збиті дерев’яні помешкання для наїдків, напитків, рукотворів також засвітилися. Світловий флешмоб перейняла й поверхівка по сусідству – засвітилася зелено-жовтим.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.