23-річний тернополянин потребує допомоги у боротьбі з важкою недугою

Опубліковано в Проблемне 13.09.2018

Страшний діагноз – неходжкінська лімфома поділив життя 23-річного тернополянина Сергія Похили та його рідних на «до» і «після».

Хворобу виявили минулого року. Позаду – вже десять сеансів хіміотерапії, однак недуга з кожним днем прогресує. Наразі хлопець проходить курс лікування у Тернополі, але зараз рідні намагаються домовитись про операцію в Києві.

– Два роки тому Сергій одружився, а через рік після весілля дізнався про страшний діагноз. Хлопець помітив збільшення лімфовузла ще у березні минулого року, тому згодом звернувся до лікарів. В липні його прооперували і після цього медики поставили діагноз – неходжкінська лімфома. Відтоді ми всією родиною боремось за життя Сергія. Спершу думали про оперування в Італії, але, на жаль, через відсутність певних документів, поїхати на операцію за кордон не вдалось. Наразі батьки ведуть перемовини із лікарями з Національного інституту хірургії та трансплантології  імені Шалімова. Ціну операції поки не назвали, але в Туреччині, наприклад, вона вартує понад 200 тисяч євро. Сподіваємось, що в Україні операція коштуватиме менше, – поділився дядько Сергія Ярослав Стасюк.

Для того, аби допомогти Сергію, перераховуйте кошти на рахунок «Ощадбанку» 5167802007046425

Отримувач – Похила Сергій Віталійович

Номери телефонів рідних:

0974339686 – батько Віталій Похила

0988916882 – дядько Ярослав Стасюк

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.