Було 4 «прильоти», постраждали 22 людини: у Тернопільській ОВА розповіли про ракетний обстріл Чорткова

Опубліковано в Проблемне 12.06.2022

Внаслідок ракетних обстрілів у Чорткові постраждали 22 людини, серед них – дитина.

Про це повідомили під час брифінгу у Тернопільській ОВА.

– О 21:46 було чотири «прильоти». Усі ракети вилетіли з акваторії Чорного моря. Зруйновано частину воєнного об’єкта і також цивільні. Постраждало чотири п’ятиповерхових будинки з цивільним населенням. Жертв на даний момент немає, постраждало 22 особи. Людей госпіталізовано. На місці події працювали 10 карет швидкої допомоги. Серед потерпілих, на жаль, є й 12-річна дитина. Стан практично всіх задовільний, частина людей перебуває в лікарні, частина – вже вдома. Відповідні служби працювали всю ніч над ліквідацією наслідків ракетного обстрілу. Один з ракетних ударів потрапив у газову трубу, що спричинило витік газу і загоряння. Тому дуже швидко довелося призупинити постачання газу на деякий час. Сьогодні воно буде відновлено, – розповів голова Тернопільської обласної військової адміністрації Володимир Труш.

Окрім цього, у Тернопільській ОВА зазначили, що провели опитування серед жителів мікрорайону, який зазнав обстрілів. Про безвісти зниклих людей ніхто не повідомляв.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.