«Витратила час та гроші, а результат не приніс користі»: тернополянка обурена лікуванням у приватній клініці

Опубліковано в Проблемне 28.01.2020

Похід до гінеколога у місцевій приватній клініці обійшовся тернополянці у чималу копійку, але обіцяного результату вона так і не отримала.

За словами дівчини, її скарги керівництво не поспішало вислухати, а також заявило, що відшкодувати збитки не може.

Пацієнтка Сніжана розповідає, до приватного медичного центру «Оксфорд Медікал» в Тернополі звернулася ще у грудні минулого року. Після звершення лікування дівчина помітила покращення лише на декілька днів, а тому через деякий час повернулася до медзакладу знову із тими ж скаргами.

– Коли прийшла до гінеколога Юлії Грицько в «Оксфорд Медікал» із своєю проблемою, то одразу запитала, чи потрібне лікування для мого партнера. У відповідь почула, що не потрібно. Мені встановили діагноз – «хронічний рецидивуючий кандидозний вагініт». Чимало процедур та дороговартісних препаратів майже не дали ніякого результату. Тому я звернулася до клініки повторно, аби запитати у чому справа. Як мені пояснила Юлія Грицько, все через те, що у мене низький імунітет. Коли ж звернулася до інших клінік, то вже там роз’яснили, що лікування потребує і мій партнер, інакше результату не буде, адже хвороба належить до заразних. В «Оксфорд Медікал» призначення на лікування мали дати нам обом, а тому весь час та кошти я витратила надарма,  пояснює Сніжана.

Коли дівчина вирішила поскаржитися на непрофесійний підхід гінеколога Юлії Грицько, то їй повідомили, що керівництво обов’язково зателефонує до неї щодо цього питання. Чекати Сніжані довелося довго.

– Я чекала дзвінка декілька днів, а тоді зателефонувала сама і пояснила, що буду скаржитися у вищі структури. Вже тоді зі мною зв’язалося керівництво та почало трактувати ситуацію по-своєму. Виявляється, Юлія Грицько заявила, що про свого партнера я не згадувала на початку лікування. В «Оксфорд Медікал» мені сказали, що все робили правильно, а лікарі, у яких я лікуюся тепер, просто – суперники, які намагаються їх очорнити. У відшкодуванні збитків мені відмовили. Сказали, що можу хіба скористатися їхніми послугами, але мені вже їх вдосталь, – додала пацієнтка.

Окрім цього, за словами Сніжани, в «Оксфорд Медікал» захотіли, аби вона надала довідку від свого нового лікаря про те, що попереднє лікування було неправильним.

– Мій лікар пояснив, що відповідає лише за свою роботу, а оцінювати лікування, яке здійснювали у інших закладах, він не має жодного права, – пояснила дівчина.

У приватному медичному центрі «Оксфорд Медікал» нам повідомили, що лікування пацієнтці призначили правильне. До такого висновку дійшли на консиліумі лікарів.

Лікування їй призначили правильно. У медичній частині все було добре. Коли ми зібрали консиліум, то дійшли такого висновку. Думаю, пацієнтка просто хоче, аби повернули гроші назад. Було все обговорено. Коли ми все пояснили дівчині, то тоді питань в неї взагалі ніяких не виникло. Якщо є помилки, то ми їх завжди виправляємо, бо дбаємо про свою репутацію. Якби клініка справді працювала нечесно, то ми б погодилися на умови повертання грошей, пояснила керівниця закладу Тетяна Михайлівна.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.