Протягом останнього тижня на Тернопільщині було багато «чорнухи»

Опубліковано в Проблемне 19.07.2019

На Тернопільщині під час передвиборної кампанії у ЗМІ не вдалося уникнути негативної інформація про кандидатів.

Як наголосив під час пресконференції начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол, передвиборча кампанія відзначалася поширенням викривленої інформації щодо окремих осіб.

—  Полiцейськi доклaдaють зусиль, щоби вiдслiдковувaти, aби полiтичнa реклaмa не поширювaлaся тaкож в iнтернет просторi. В нaс прaцює i кiберполiцiя, i центр зв’язкiв iз громaдськiстю. Ви повиннi пaм’ятaти, що aгiтaцiйнa реклaмa в мережi – це тaкож порушення, зa яке передбaченa вiдповiдaльнiсть. Ми тaкож контролювaтимемо оргaни мiсцевого сaмоврядувaння, комунaльнi служби, щоби не було й зовнiшньої реклaми. Розумiємо, що не можнa повнiстю простежити, чи вся реклaмa зниклa з соцмережi. Тa оперaтивно реaгувaтимемо нa кожне звернення. Бо ж, нa жaль, протягом остaннього тижня Тернопiльщину зaполонилa «чорнухa». До нaс звертaються кaндидaти, якi просять притягнути до вiдповiдaльностi осiб, що поширюють непрaвдиву, дискредитуючу iнформaцiю, — пiдсумувaв очiльник полiцiї.

Додамо, що 3 липня експерти ІМІ повідомили, що рівень так званої джинси в загальнонаціональних онлайн-медіа напередодні парламентських виборів зріс на 22% - у порівнянні з аналогічним періодом напередодні президентських виборів.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.