Виборче законодавство на Тернопільщині порушили понад 100 разів

Опубліковано в Проблемне 18.07.2019

Правоохоронці Тернопільщини зареєстрували 107 повідомлень про ймовірні порушення виборчого законодавства перед виборами.

Про це під час пресконференції повідомив начальник обласного управління поліції Олександр Богомол.

У довиборчий період ми отримали 107 повідомлень про порушення виборчого законодавства. Працівники поліції склали 50 адмінпротоколів, які скеровано до суду для розгляду. Також було порушено одне кримінальне провадження, що інкримінується як хуліганство. Це випадок, коли представники політичних сил на вулиці в центрі міста почали міряти силу кулаками, лихословили, застосовували сльозогінний газ. Порушення було знято на відео. Ми об’єктивно завершимо розслідування по цій справі, тож винні – відповідатимуть. У процесі слідства ми визначимо, кримінальну чи адміністративну відповідальність вони нестимуть, — наголосив Олександр Богомол.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.