У мешканців Тернопільщини знаходили зброю, боєприпаси, вибухівку

Опубліковано в Проблемне 09.07.2019

На Тернопільщині триває операція «Зброя та вибухівка», в ході якої протягом цього півріччя  у мешканців області вилучали небезпечні предмети.

Як розповів під час брифінгу начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол, було 100 випадків вилучення різноманітних небезпечних предметів.

Протягом цього року правоохоронці Тернопільщини проводили низку важливих операцій. Так, в рамках операції «Зброя та вибухівка» продовжували  вилучати небезпечні предмети з обігу. Було задокументовано 100 випадків. Забирали різноманітні предмети: гранати, вогнепальну зброю, боєприпаси та інше. В ході проведення профілактичних заходів «Зброя та вибухівка» правоохоронці Тернопілля продовжують виявляти порушників законодавства про поводження зі зброєю та вилучати небезпечні предмети, — повідомив Олександр Богомол.

Додамо, що особам, які незаконно зберігають зброю і вибухівку, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.