«Я тебе, бл.., попередив», – громадській активістці з Тернопільщини погрожує одіозний колишній правоохоронець

Опубліковано в Проблемне 07.07.2019
Громадській активістці, матері двох дітей Світлані Безділь погрожують за висловлення особистої думки напередодні виборів щодо кандидата у нардепи від «Самопомочі» Романа Василіцького (округ № 166).
 
Залякує жінку тернопільський бізнесмен, колишній начальник карного розшуку в Івано-Франківську, ексначальник Управління боротьби з організованою злочинністю (УБОЗ) УМВС України в Тернопільській області, чинний депутат Бучацької міської ради від «Радикальної партії» Петро Шеремета. Він, до того ж, є рідним братом по лінії матері не менш славнозвісного керівника Управління внутрішньої безпеки ДВБ в Тернопільській області Василя Джиджори.
 
Подейкують, що останній, перебуваючи «під крилом» брата-правоохоронця, у свій час отримав частку від незаконного обігу спирту, контрабанди та навіть був помічений за вимаганням коштів у підприємців шляхом залякування. Окрім цього, не так давно у місцевих ЗМІ писали про справу 
Олексія Станька та Михайла Іваненка, які нібито вимагали гроші у підприємців. Ширяться чутки, що ця історія сфабрикована саме Василем Джиджорою, який намагався прикрити свої темні справи шляхом звинувачення невинних. 
 
Петро Шеремета відкрито погрожував громадській активістці Світлані Безділь, зателефонувавши до неї. У своїй розмові він наголосив, щоб жінка більше не висловлювала своїх суджень щодо Романа Василіцького, який балотується у народні депутати від політичної партії «Самопоміч».
 
Петро Шеремета: – Свєта, я тебе попереджаю. Я тобі не Бойко і не ті всі. Я тобі не заважаю і не заважай мені. То моя людина.
Світлана Безділь: – Яка людина, Петре Петровичу? Роман Василіцький?
Петро Шеремета: – Так. Хочеш собі того Люшняка, то підтримуй… Я від тебе такої хе*ні не чекав. Ми вже говорили з тобою, Свєта.
Світлана Безділь: – Я громадянка України, маю особисту думку.
Петро Шеремета: –  Я не буду вступати з тобою в полеміку. Я тебе, бл.., попередив, а ти думай. Всьо, давай.
 
Запис такого небезпечного дзвінка Світлана Безділь вже оприлюднила на особистій сторінці у соцмережах, привернувши до ситуації увагу громадських активістів Тернопільщини, очільника ГУНП в Тернопільській області Олександра Богомола та радника МВС України Михайла Апостола.
 
– Подивіться, що відбувається – країна змінилася, а «рішала» залишилися. За ці принципи люди віддали свої життя на Майдані? Потім ці люди, які «попереджають бля...» вдають з себе щирих патріотів і волонтерів? «Рішали» й надалі ходять, живуть поруч з нами і почувають себе комфортно, чекаючи чергового шансу на «владу»!– повідомила Світлана Безділь.
 
Жінка вже повідомила про залякування правоохоронні органи. Залишається сподіватися, що вони покарають людей, які хочуть прийти до влади будь-яким шляхом, навіть відкритими погрозами.
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.