Батьки маленької жительки Тернопільщини з вадою серця моляться за одужання дитини (фото)

Опубліковано в Проблемне 31.10.2018

Маленька Каріна Заблоцька з Тернопільщини страждає на вроджену ваду серця. Батьки потребують матеріальної допомоги від небайдужих людей, адже скоро дівчинці робитимуть складну операцію у Києві.

Карінка живе з батьками в селі Ласківці, Теребовлянського району. Дівчинці дин рочок і три  місяці. Дитина народилася недоношеною з вагою 1,75 кг. Вже через 4 дні після народження дитину чекали проблеми зі здоров’ям через затиснену кишку. Малечі лікарі зробили першу операцію.

Після першого оперативного втручання Карінка ще три тижні пробула в реанімації. На цьому, на жаль, проблеми не закінчилися.  Довелося направити дочку на ультразвукову діагностику серця за направленням лікарів.  Після УЗД ми дізналися від медиків про черговий страшний діагноз вроджену ваду серця – відкриту артеріальну протоку. Надалі таке порушення би призвело до серцевої недостатності. Лікарі наголосили на потребі в оперативному втручанні. У травні цього року ми з дружиною їздили в Національну дитячу спеціалізовану лікарню «ОХМАТДИТ», аби дитині зробили операцію,  — поділився батько дівчинки Ігор Заблоцький.

Чоловік розповів, що медики перенесли дівчинці операцію на грудень цього року через занадто малий вік мешканки Тернопільщини.

Пан Ігор звертається по допомогу до небайдужих людей, які можуть навіть невеликою пожертвою допомогти батькам зібрати кошти на лікування дочки. Сума операції – 100 000 гривень – не підйомна для сімї.

Кошти можна переказати на картку мами.

Реквізити:

Мама Карінки, Заблоцька Ганна Приват банк 5168 7573 2095 2551

Усі питання за телефоном - 0984249080 Ігор (батько дівчинки).

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.