Версія для друку

Випускники однієї зі шкіл Вишнівеччини пройдуть через «зіркову арку» (фотофакт)

Опубліковано в Актуально 22.06.2018

Батьки та вчительський колектив Старшовишнівецької школи, що на Збаражчині, спеціально до Випускного облаштували вхід до навчального закладу в формі великої золотої зірки.

Як розповіла класний керівник старовишнівецькийх випускників Тетяна Анатоліївна, провести своїх учнів у доросле життя в такий оригінальний спосіб вирішили саме через тому, що зірка – є небесним світилом, яке оберігатиме випускників у їхньому подальшому житті.

- Цього року тема нашого випускного - «Зірковий шлях». Вирішили прикрасити вхід у вигляді золотої зірки, адже ми її асоціюємо із небесним світилом, яке завжди світитиме для наших дітей. Ця ідея зародилась в батьків. Саме вони разом із дітьми організовують для себе свято в такому стилі і саме вони створювали цю арку. Працювали над нею впродовж декількох днів.

Нагадаємо, вже завтра, у суботу 23 червня, у Тернополі відбудеться традиційна урочиста хода випускників. Учні шкіл пройдуть центральними вулицями міста до Тернопільського міського стадіону, де кращим школярам вручать срібні та золоті медалі, а також – нагородять випускників одягнених у кращі українські вишиті костюми. На завершення урочистої церемонії слід очікувати розважальної програми.