Перша леді України вже завтра завітає до Вишнівецької ОТГ на Тернопільщині

Опубліковано в Актуально 18.06.2018

Дружина Президента України Петра Порошенко Марина Порошенко завтра, у вівторок 19 червня, здійснить робочу поїздку до Тернопільської області.

В рамках свого візиту Перша леді України разом із Послом США Марі Йованович завітають і до Вишнівецької об’єднаної територіальної громади, яку очолює Володимир Кравець. Метою таких відвідин стане урочисте відкриття відреставрованої Дзеркальної зали Вишнівецького палацу. Про це нас повідомили у Тернопільській облдержадміністрації.

Нагадаємо, раніше очікувалось, що реконструкція Дзеркальної зали мала тривати впродовж літа. Як розповіло керівництво Вишнівецької ОТГ, відтворення цієї частини будівлі надзвичайно важливий крок, оскільки допоможе не лише вберегти історико-архітектурну спадщину, а й примножить значення палацу Вишнівецьких та відтворить частину нашої національної історії.

До слова, Марина Порошенко також підпише Меморандум про долучення області до проекту Фонду Порошенко «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації» разом із головою Тернопліьської обласної державної адміністрації. Окрім того, Марина Порошенко проведе нараду з керівництвом місцевого самоврядування та головами РДА Тернопільської області.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.