Бійка під час сесії Тернопільської облради: нардеп-радикал ледь "не вгрів" палицею депутата-свободівця

Опубліковано в Актуально 05.06.2018

Третє пленарне засідання восьмої сесії Тернопільської обласної ради розпочалось із своїми пристрастями.

Депутати не встигли навіть проголосувати за порядок денний, як між народним депутатом від Радикальної партії Олега Ляшка Ігорем Мосійчуком, який приїхав на сесію до Тернополя, та депутатом Тернопільської обласної ради від фракції ВО «Свобода» Богданом Бутковським зав’язалась бійка.

Як нам вдалось з’ясувати, конфлікт трапився, оскільки радикали до прийняття порядку денного хотіли, щоб депутатський корпус першим розглянув питання щодо перспективного плану. Не зважаючи на те, що регламент проведення сесії цього не передбачає. Тобто спочатку депутати повинні ухвалити порядок денний сесії, а потім – розглядати інші питання – у такому випадку все здійснюється законно.

Внаслідок цього словесна перепалка переросла у бійку. Щоправда, розбороняти двох політиків зразу ж кинулись і радикали і свободівці. Після такого інциденту була оголошена перерва.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.