Випускники Тернопільщини отримають чималі премії за максимальні бали ЗНО

Опубліковано в Актуально 04.06.2018
Залежно від результатів ЗНО учні та вчителі закладів освіти Тернопільщини можуть отримати одноразові грошові премії від 1 до 20 тис. грн.
Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив автор проекту, депутат Тернопільської обласної ради від фракції ВО «Свобода» Володимир Мисик.
Таке рішення прийняла постійна комісія Тернопільської обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту, розглянувши ініціативу ГО «Інститут модернізації суспільства».
Якщо результат з одного предмета ЗНО становить 200 балів випускники отримають премію у розмірі 2 тис. грн, 10 тис. грн. – якщо результат з двох предметів ЗНО становить 400 балів та 20 тис. грн, якщо випускник склав зовнішнє незалежне оцінювання на 600 балів.
Також проектом передбачена стипендія у розмірі 1000 грн для випускників загальноосвітніх начальних закладів Тернопільської області, які складуть ЗНО на 200 балів та продовжать навчання на стаціонарній формі в одному із закладів вищої освіти Тернопільської області.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.