«Інспектор Гройсман» повертається: тернопільську дорогу завтра перевірить Прем’єр

Опубліковано в Актуально 30.05.2018

Із робочим візитом, метою якого є перевірка та ознайомлення із станом ремонтів на автошляхах загального користування, Тернопільську область відвідає Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

За попередньою інформацією очікується, що глава Кабінету міністрів перебуватиме на Тернопільщини орієнтовно після 10-11 години. Інспектуватиме Прем’єр відрізок магістралі М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам'янка – автошлях Тернопіль-Підволочиськ. До слова, цю трасу востаннє ремонтували щонайменше 30 років тому. Варто також зауважити, що саме магістраль М-12, довжина якої сягає майже 39 кілометрів, «вливається» у транснаціональний коридор GO HIGHWAY та слугує для Тернопільської області дорожнім «коридором», який сполучає нас із центральними областями країни.

Роботи на магістралі розпочалися ще з середини квітня. За кошти, які були виділені із державного бюджету, а це – 823 мільйона гривень, планують відновити всю протяжність траси.

До слова, в рамках свого робочого візиту Володимир Гройсман побуває у Хмельницькій та Вінницькій областях, де також перегляне стан реставрації дорожнього полотна на шляхах загального користування.

Нагадаємо, що рівно рік тому – 31 травня 2017 року Прем’єр-міністр відвідував Тернопільську область із тією самою «місією». Тоді глава Кабміну інспектував хід проведення ремонтних робіт автошляху державного значення – М-19 Доманово – Ковель – Чернівці – Тереблече. Дана дорога простягається на Тернопільщині на 80,06 кілометрів. Тоді її ремонт виконували за рахунок коштів виділених із державного бюджету – у сумі 128 мільйонів гривень; за рахунок кредитних коштів – ще 128 мільйонів гривень; за рахунок коштів від перевиконання індикативних платежів митних зборів – 58 мільйонів гривень.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.