Нічна атака на Тернопіль: що кажуть рятувальники

Опубліковано в Актуально 20.08.2024

Вночі, 20-го серпня, в один з промислових об’єктів Тернополя влучив ворожий БпЛА, як наслідок почалася пожежа.

Про це під час брифінгу повідомив заступник голови Тернопільської військової адміністрації Віктор Устенко.

За його словами, всі відповідні служби оперативно виїхали на місце події.

Начальник управління ДСНС в Тернопільській області Віктор Маслей зазначив, загоряння розпочалося внаслідок влучання в одну з ємкостей, де зберігалися паливно-мастильні матеріали.

Орієнтовно о 3 ночі ми отримали повідомлення про пожежу на одному з підприємств міста. До ліквідації були залучені рятувальники тернопільського гарнізону та інших міст області. Всього більше 20 одиниць техніки та понад 90 рятувальників. Також залучили два пожежних поїзди з Тернополя та Львова, – зазначив Віктор Маслей.

В результаті проведених дій о 6:50 пожежу вдалося локалізувати. Зараз рятувальники продовжують гасити пожежу. Повністю ліквідувати пожежу планують протягом сьогоднішнього дня, каже Віктор Маслей.

Постраждалих внаслідок події не було.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.