Майстер-класи та частування: у ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі відбувся День відкритих дверей (фоторепортаж)

Опубліковано в Актуально 21.05.2024
У Тернопільському вищому професійному училищі ресторанного сервісу і торгівлі відбувся День відкритих дверей у форматі «Skill Fest». 
 
Майбутнім абітурієнтам розповіли про вступну кампанію та актуальні професії, а також дали змогу спробувати себе у різних спеціальностях.
 
У дворі навчального закладу були представлені локації таких професій – штукатур, лицювальник-плиточник, маляр, сантехнік, електрогазозварник, слюсар з ремонту автомобілів, кухар, офіціант, бармен,  пекар, кондитер. 
 
В училищі щорічно навчаються понад шість сотень здобувачів освіти.
 
– З початком повномасштабної війни змінилося одне – всі робітничі професії стали більш затребуваними. Офіціант, бармен, майстер ресторанного обслуговування, пекар, кондитер – це те, що вічне і завжди затребуване. Попри це, особливу увагу абітурієнти та роботодавці приділяють розвитку будівельних спеціальностей, – розповіла директорка Тернопільського вищого професійного училища ресторанного сервісу і торгівлі Марія Чашка.
 
Удосконалена матеріально-технічна база училища допомагає випускникам швидко знайти роботу.
 
–  Тут є великі виробничі майданчики, де учні отримують хороші практичні навички. Це суттєва перевага в порівнянні з іншими навчальними закладами, які готують таких самих спеціалістів, – зазначила менеджерка з управляння персоналу мережі «Фабрика піци» Галина Мотиль.
 
Окрім навчання, училище забезпечує учнів безкоштовним гуртожитком, а також триразовим харчуванням щоденно. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

26.07.2024 soroka
Як безпечно взяти кредит онлайн: правила та рекомендації
У сучасному світі все більш затребуваною є послуга з отримання кредиту онлайн на карту. Якщо…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.