Новий очільник поліції в Тернопільській області розповів про сім’ю та бізнес в Криму

Опубліковано в Актуально 27.06.2023

Сьогодні в Головному управлінні Нацполіції в Тернопільській області відбувся брифінг нового очільника Сергія Зюбаненка.

Він розповів представникам ЗМІ про те, чи планує його сім’я переїжджати на Тернопілля.

Сергій Зюбаненко зазначив, що наразі тимчасово виконує обов’язки очільника поліції Тернопільщини.  

–  Я призначений «т.в.о». Два місяці тимчасово виконуватиму обов’язки, а потім приймається певне кадрове рішення. Зрозуміло, що приставка «т.в.о» зовсім ніяк на моїй роботі не відображається, я працюю так, як вмію. Однак є певні процедури. Коли їх буде виконано, приймуть рішення, каже Зюбаненко.

Він додав, що переїзд на Тернопільщину, звісно, створить деякі незручності для його рідних.

– Зрозуміло, що є якісь побутові незручності, адже в нас з дружиною багатодітна сім’я – четверо дітей… школи садочки…Найменшому – всього 2 місяці. Це важко трохи, але, повірте, я поїздив і зрозумів, що сім’я має бути разом, бо це важливо і для дітей, які ростуть, і для мене. Дійсно я б хотів, щоб сім’я була зі мною. Скажу вам відверто, де б я не був, службового житла принципово не отримав, в мене є власне. У мене така позиція, – зазначив Сергій Зюбаненко.

Також він розповів, що батьки його дружини справді проживають в Криму і мали там бізнес до 2014 року.

Крим – це Україна! Моя дружина народилася в Криму. Ми в Криму познайомилися. Тесть і теща там проживають все життя. Вони виїжджали в 2014 році, потім довелося повернутися. Це болісна тема для нашої родини. Бізнес у них був якраз до 2014 року, легальний бізнес ще з 90-х років. Зараз його вже немає, на жаль чи на щастя. Але проживають вони там, наголосив Сергій Зюбаненко.  

До слова, Зюбаненко Сергій Вікторович народився 14 вересня 1980 року у м. Лубни Полтавської області. Закінчив Луганську академію внутрішніх справ, здобувши у 2002 році спеціальність юриста.

У 2010 році закінчив академію управління МВС та отримав диплом магістра за спеціальністю «правоохоронна діяльність».

У 2002-2004 роках здобув оперативний досвід у відділі карного розшуку різних підрозділів.

У 2011 році призначений начальником Кременчуцького міського управління УМВС України в Полтавській області.

У лютому 2012 року призначений начальником Львівського міського управління ГУМВС України у Львівській області, а з 24 лютого 2015 року працював на посаді заступника начальника ГУМВС України у Львівській області.

До призначення на Тернопільщину Сергій Зюбаненко обіймав посаду начальника управління внутрішньої безпеки поліції Волині.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Волонтери «Української команди» відправили допомогу воїнам на Херсонський та Донецький напрямки
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відправив чергову допомогу на фронт. Медикаменти та побутові…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.