Завтра тернополян запрошують зробити місто чистішим

Опубліковано в Актуально 29.05.2020

Цієї суботи, 30 травня, містянам пропонують взяти участь у толоці.

Вже традиційне вихідне прибирання організовують тернополяни Олег Галамай та Микита Беднягін.

За попередні вихідні під час толок вдалося зібрати майже 300 мішків сміття навколо набережної Тернопільського ставу. Завтра організатори планують продовжити розпочате.

– За кілька субот спільними зусиллями нам вдалося очистити від сміття парк «Загребелля», набережну від «Галичини» до Дальнього пляжу, частину Білецької коси, «зелений парк» на «Динамо», трохи Кутківецького лісу, а також берег у напрямку від «Галичини» до Надставної церкви. Приємно, що є тернополяни, яким небайдуже навколишнє середовище. Думаю, такі акції не лише роблять місто чистішим, але й виховують повагу до природи в інших. Особливо важливо показати приклад тим, хто залишає сміття у лісі чи на берегах водойм, поділився Олег Галамай.

Усім, хто хоче взяти участь у толоці, необхідно прибути з рукавицями та великими сміттєвими пакетами до готелю «Галичина» у суботу, 30 травня. Збір о 09:00.

Фото: Сергій Кучер

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.