Два сертифікати на придбання житла вручили родинам атовців з Тернопільщини

Опубліковано в Історія тижня 22.12.2017

Голова Тернопільської ОДА вручив від імені держави сертифікати на придбання житла мамі загиблого учасника АТО з Тернополя та учасникові АТО – інвалідові ІІ групи з Підволочищини.

Так, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України майже 730 тисяч гривень передали на придбання житла родині загиблого бійця з Тернополя, а учасникові АТО з Підволочиського району виділили більше 585 тисяч гривень.

— Про наших військових повинні дбати, як про тих, хто загинув, так і про тих, хто досі захищає нашу державу. Ми хочемо показати це не лише на прикладі перейменування вулиць та навчальних закладів, але й на конкретних справах, які ми робимо для того, щоб кожен солдат відчув піклування з боку держави, — зазначив голова ТОДА Степан Барна.

За словами очільника Тернопільщини, у 2016 році для родин загиблих та поранених військовослужбовців було придбано 9 квартир на суму понад 5 мільйонів гривень, а у 2017 — 12 помешкань на понад 8 мільйонів.

Також голова ОДА наголосив на тому, що учасники антитерористичної операції разом із сім’ями можуть проходити курси оздоровлення в Більче-Золотому, Заліщиках та Микулинцях.

Фото: прес-служба ТОДА. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.