«Радикали хочуть створювати собі маленькі удільні князівства,» – Михайло Головко про вівторкову сесію Тернопільської облради

Опубліковано в Політика Автор  07.06.2018
Минулого вівторка, 5 червня, у Тернополі був спекотний день, адже проходило 3 пленарне засідання 8 сесії обласної ради.

Нардеп-радикал Ігор Мосійчук відзначився своєю гіперактивністю. Він був одним із зачинателів бійок, яких було кілька. Також Ігор Мосійчук показав свій непрофесіоналізм, адже упродовж сесії нардеп-радикал старався перейти не до справи, а на особистості. Мабуть, йому здалося, що люди зібралися не для вирішення питань робочих питань, а для того, щоб «себе показати та на інших подивитись». Через несерйозний  підхід декого із представників влади до проведення сесії того дня – усе «пропало», бо обговорення перенесли на п’ятницю.

Така розв’язка викликала обурення, про яке не змовчав і на своїй сторінці у Facebook народний депутат від ВО «Свобода» Михайло Головко.

– Тернопільська обласна рада стала заручником політичних популістів та професійних провокаторів, яких вони зігнали. Так, радикальна партія за підтримки свого нардепа Ігоря Мосійчука та Самопомочі, ніби-то виступаючи за об'єднання громад, хочуть створювати собі маленькі удільні князівства, використовуючи проплачених псевдо активістів, – обурився Михайло Головко.

Також свободівець зазначив, що завжди потрібно все обговорювати із громадою і вислуховувати позиції усіх людей, а не лише зацікавлених радикальних провокаторів.

– «Свобода» завжди була за розвиток територій, за той перспективний план, який дасть економічний поштовх громадам та буде відображати реальні інтереси громад, а не позицію політичних клоунів! – наголосив нардеп.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.