Версія для друку

Із презентацією програми розвитку УКРОПу до Тернопільського осередку завітав один із кандидатів на голову партії – Владислав Луговий (фото)

Опубліковано в Політика Автор  24.02.2018
Один із трьох кандидатів на голову «Українського об’єднання патріотів» – голова Сумської обласної організації УКРОП Владислав Луговий завітав із робочим візитом до Тернопільської обласної організації політсили.
В рамках зустрічі Владислав Луговий презентував своє бачення розвитку партії, розповів чому вирішив взяти участь у виборах на голову УКРОПу, поділився досягненнями та напрацюваннями сумського осередку, а також поспілкувався із тернопільським активом партії.
- Вже 3 березня відбудуться вибори голови партії. Наша політична сила розвивається як демократична і тому, кожен її член має повне право балотуватися на будь-яку посаду, зокрема й на голову партії. Ми разом із сумською командою порадились і прийняли рішення висунути нашу кандидатуру, зустрітись і поспілкуватись із однопартійцями в інших областях, розказати наше бачення розвитку партії. Я вважаю, що така робота зближує нас, оскільки ми спілкуємось, кожен висловлює свою думку, своє бачення. Саме в такий спосіб партія кріпне і росте. В першу чергу хочу зазначити, що наступний рік – це вибори президента. Ми всі знаємо, що партія прийматиме участь в них. Вже після березня в УКРОПі стартує потужна програма праймеріз по відбору кандидата на посаду Президента України. Потім, будуть вибори до парламенту і УКРОП повинен не просто брати участь у них, а перемогти. А для цього, партія повинна бути дієвим організованим механізмом. Вона має бути добре структурованою. Починаючи від секретаріату, центрального офісу, до обласних, районних офісів. У кожному населеному пункті мають бути наші представники: члени партії чи її симпатики. Тільки тоді ми можемо розраховувати на успіх та перемогу, - зазначив Владислав Луговий.
Також очільник сумського осередку УКРОПу виокремив три ключові позиції, які, на його думку, зможуть розвинути партію:
- Перший пункт – це організаційна, агітаційна і медійна робота партії; другий - підготовка професійних активних, ділових людей, які б могли бути гідними кандидатами в депутати як місцевих, так і державних органів влади. В цьому пункті важливо зазначити, що центральний апарат повинен прислухатись до думок в областях. Третя позиція - Кодекс партійної етики і дисципліни. Я переконаний, що УКРОП прийде до влади, а тому у нас повинні бути не лише професійні, а й моральні люди, захищені від корупції. Ці три пункти – та програма, на якій ми повинні зосередитись, - наголосив укропівець.
Як зазначив голова тернопільської обласної організації «Українського об’єднання патріотів» Андрій Цибульський, сумський УКРОП є одним з найефективніших, а тому вони мають повне право висувати свого претендента:
- Осередок в Сумах – є одним з найуспішніших в Україні. По результатах виборів до ОТГ у них одні з найкращих результатів на відміну від інших областей. Тому дана обласна організація має повне моральне право висувати свого керівника на такий високий пост, як голова партії. Не дивно, що одним із претендентів став Владислав Луговий, адже він має і політичний, і життєвий, і бізнесовий досвід. Нам є чому повчитись і в чому порадитись із сумським осередком. Переконаний, що вибори на голову партії пройдуть чесно і УКРОП очолить гідний та достойний кандидат.
Нагадаємо, вже 3 березня під час чергового з’їзду УКРОПу буде обраний голова політичної партії. Поки ж на цю посаду претендують троє кандидатів: діючий голова політради, народний депутат Тарас Батенко, голова Криворізької міської організації УКРОПу Микола Колесник і голова Сумської обласної організації політсили Владислав Луговий.