Версія для друку

Депутат Тернопільської облради Андрій Цибульський – знову керівник обласного УКРОПу (фото)

Опубліковано в Політика Автор  14.02.2018

У Тернополі відбулися вибори голови обласної організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів «УКРОП», на яких майже одноголосно знову переміг діючий очільник політсили Андрій Цибульський.

Вибори пройшли 12 лютого на локальній конференції , де були присутні майже всі делегати з Тернопільщини.  Під час голосування Андрія Цибульського підтримала більшість – 17 осіб проголосувало «за» депутата, а сам кандидат утримався від голосування.

У свою чергу вдруге обраний голова обласної організації політичної партії «УКРОП» подякував кожному з присутніх делегатів за довіру та підтримку.

— Я є другою людиною, яка очолює обласну організацію. До того її керівником був Василь Ласій, з яким ми й починали робити важливі кроки в партії. Після року головування Василя Юрійовича було прийнято рішення переобрати керівника і минулоріч на цій же конференції багато людей повірило в мене й підтвердило це голосами. Звичайно, за час очільництва не всі ідеї, цілі мені вдалося втілити в життя, адже дещо й не вдавалося. Тільки я ніколи не проти аргументованої критики щодо себе, як і не відмовляюся від допомоги колег. Я охоче долучаю до спільної роботи людей з різноманітними продуктивними думками. Радий, що нам вдалося доєднати до нашої команди більше населення з півдня Тернопільщини. Сподіваюся, що найближчим часом до нас прилучаться жителі північної частини області, — повідомив Андрій Цибульський.

Голова «УКРОПу» зазначив, що поповнення лав партії новими людьми з Тернопільщини тільки прискорить та полегшить спільну роботу над подальшими завданнями. Андрій Іванович також закликав кожного члена партії не бути байдужим та активно висувати власні ідеї на обговореннях.