Михайло Цимбалюк: «Масовані обстріли України показали, наскільки сильнішими ми стали від 24 лютого»

Опубліковано в Політика Автор  soroka 24.10.2022
Масовані обстріли України з боку рашистів вкотре дали зрозуміти усім, що зима буде непростою.

Окрім цього, вони показали, наскільки сильнішими стали українці від лютого.

Про це заявив народний депутат від «Батьківщини» Михайло Цимбалюк у ефірі програми «Говорить Великий Львів».

– Це були непрості дні для нас, українців, які, на жаль, вже почали звикати до війни. Це нагадування про те, що треба дбати про свою безпеку. Це перевірка української армії, яка справляється із своїми основними завданнями. Світ побачив, що ЗСУ на своєму місці! Для влади ці нелегкі дні стали іспитом на те, як ми готуємося до зими. Стало зрозуміло, де є слабкі місця і як нам підготувати інфраструктуру до зимового періоду і до тих викликів, які нас чекають, – зазначив Михайло Цимбалюк.

Також політик додав, що українці вдячні насамперед ЗСУ, які героїчно боронять нашу незалежність. Також ми дякуємо й міжнародним партнерам за допомогу і позицію.

– Ми вдячні світові за допомогу. Ніхто нам нічого не винен. Правда, якщо казати про Європу, то ми не бачимо тих обіцяних 5 мільярдів євро, про які говорять декілька тижнів. Їх поки немає, а економічні виклики стоять перед всією державою. Почули також стійку позицію Байдена. Він заявив, яка відповідь чекає на росію, якщо вона застосує ядерну зброю. Також президент США в інтерв’ю наголосив, що не збирається зустрічатися з путіним. Хіба, якщо він підійде і скаже, що поверне американських громадян, яких росія незаконно ув’язнила, – додав Михайло Цимбалюк. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.