Ігор Побер: Мінські угоди – вершина російської дипломатії. Вони вигідні лише для них

Опубліковано в Політика Автор  soroka 10.02.2022
Кожен пункт Мінських угод є вигідним для Росії.

На цьому наголосив народний депутат VII та VIII скликань з Тернопільщини Ігор Побер у прямому ефірі каналу «НАШ».

– Нас уже всі змушують виконувати Мінські домовленості. Раніше ми завжди бідкалися, що на нас не звертають уваги, а останнім часом Україну так часто відвідують, що ми не встигаємо за інформаційним потоком – хто приїжджав, що казав… Нехай мене не звинувачують, але скажу, що Мінські угоди – це дійсно верша російської дипломатії. Вони їх прописали так, що їм зараз не треба нічого робити. Ці домовленості вигідні у кожному пункті, але не для України, а для РФ,  зазначив Ігор Побер.

Політик також зауважив, що президент Франції Еммануель Макрон, який днями відвідав Україну, схоже, хоче стати європейським лідером.

– Новий канцлер Німеччини Олаф Шульц поки ще не влаштувався. Наразі він не має такого авторитету, як мала пані Мерель. Думаю, саме зараз Еммануель Макрон хоче, використовуючи момент, перетягнути на себе ковдру європейського лідера,  пояснив Ігор Побер.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.