«На Нормандський формат надії немає, як і на чотирьох його представників», – Ігор Побер

Опубліковано в Політика Автор  soroka 28.01.2022
Зустріч радників лідерів країн Нормандського формату, яка тривала у Парижі, завершилася.

Це стало однією з тем обговорення у прямому ефірі телеканалу «НАШ» за участі народного депутата VII та VIII скликань з Тернопільщини Ігоря Побера.

 – Якщо обидві сторони виконають свої зобов’язання, не потрібно збиратися ні в яких форматах. На сам «Нормандський формат» надії немає, як і на чотирьох представників. Ми пам’ятаємо заяви Росії: «Є ДНР і ЛНР, розмовляйте з ними. Нам немає для чого зустрічатися з вами». Якщо ми говоримо про Францію та Німеччину, останні події підтвердили, що надії на них немає,  каже Ігор Побер. – Спілкування США з Росією, напевно, дало поштовх  до того, що зустріч відбулася. Початок перемовин – це великий плюс. Якщо не буде жодного загиблого і перестануть стріляти на Сході – це вже буде величезна перевага. Принаймні, для старту, перший пункт вже буде виконано. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

22.04.2024 soroka
Не лише за бюджетні кошти: Надал особисто від себе передає допомогу на фронт
На днях мер Тернополя Сергій Надал передав бійцям 16-го окремого батальйону генератор та старлінк з…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.