Микола Люшняк очолив Тернопільську обласну організацію партії «УДАР»

Опубліковано в Політика Автор  soroka 22.12.2021
Народний депутат України Микола Люшняк очолив Тернопільську обласну організацію політичної партії “Український Демократичний Альянс за Реформи «УДАР»” Віталія Кличка.

Його кандидатуру підтримали учасники обласної партійної конференції цієї політичної сили, яка відбулася у Тернополі.

Микола Люшняк наголосив, що рішення очолити обласну партійну організацію «УДАР» було виваженим і усвідомленим.

«Добре знаю цю команду і її лідера, адже, як висуванець саме цієї політичної сили, балотувався у 2014 році до Верховної Ради України по 166 виборчому окрузі Тернопільщини і здобув депутатський мандат. Залишаючись послідовним у своєму виборі, я сьогодні очолив УДАР на Тернопільщини», - каже Микола Люшняк.

Новообраний голова Тернопільської обласної організації політичної партії «УДАР» каже, що добре розуміє, які виклики стоять перед політичною силою на національному та місцевому рівнях.

«Але ми вміємо тримати удар, бо працюємо для людей і разом з людьми!», - підкреслив Микола Люшняк.

 Від подякував однопартійцям за довіру, а своєму попереднику на посаді голови обласного партійного осередку Ігорю Поберу – за пророблену працю і чітку громадянську позицію.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.