«Основою потужної армії є впровадження політики економічного націоналізму», – Михайло Головко

Опубліковано в Політика Автор  soroka 15.12.2021
Впровадження політики економічного націоналізму допоможе створити потужну українську армію.

Таку думку в ефірі програми «Говорить Великий Львів» висловив голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.

– Сьогодні ми не виділяємо кошти на армію, хоча мали б. Ні, я за будівництво доріг, однак мене турбує інше: немає коштів на закупівлю нових танків, літаків, систем повітряної оборони. Ракетні війська практично взагалі знищені, а «ПІВДЕНМАШ» – в боргах. Це гнітюча ситуація, адже на восьмому році війни ми не можемо переозброїти армію, – сказав Михайло Головко.

Політик зазначив, що найефективнішим шляхом для укріплення Збройних сил України є впровадження політики економічного націоналізму. 

– Ця влада немає ідеології. Вони губляться і не знають, хто вони є, на відміну від нас – українських націоналістів. Адже ми наголошуємо, що основою  потужної армії  є впровадження політики економічного націоналізму, – говорить Михайло Головко.  Щоб мати кошти,  за які ми будемо переозброювати і украплювати наше військо. Так, як свого часу робили Туреччина, Польща та інші країни, які пішли цим шляхом. В нас, на жаль, сьогодні здають і продають Україну гуртом та в роздріб.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.