«Зеленський виглядав, як загнаний звір, що відгавкувався від запитань», – Ігор Побер про пресконференцію президента

Опубліковано в Політика Автор  soroka 30.11.2021
Днями президент України Володимир Зеленський зібрав журналістів на пресмарафон «30 запитань президенту України».

У прямому ефірі каналу «НАШ» обговорили цю пресконференцію. Свою думку висловив народний депутат VII та VIII скликань з Тернопільщини Ігор Побер.

– Президент справді не орієнтується в цифрах. Згадаймо зарплати по 4 тисячі євро, про які він говорив на почату каденції. Мабуть, треба було спершу взяти калькулятор і порахувати, який бюджет потрібно, щоб реалізувати цю обіцянку. Аналогічна ситуація і з мільярдом дерев, які хочуть висадити за три роки. Складається враження, що Зеленський і його команда не дружать з математикою,  сказав Ігор Побер.

Політик також зауважив, що на пресконференції президент нагадував зляканого звіра.

– Що стосується поведінки Зеленського під час пресмарафону, то не личить главі держави встрявати у перепалки і так поводитися. Як людини мені його шкода. Зеленський виглядав, як загнаний звір, який відгавкувався від запитань журналістів. Мене, звісно, здивувало що Ткача та Бутусова запросили, але президента треба було підготувати до відповідей, щоб він був одностайним у своїх висловлюваннях,  зазначив Ігор Побер.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.