"Дайте гроші людям в руки", - Ігор Побер про тисячу гривень за вакцинацію

Опубліковано в Політика Автор  soroka 24.11.2021
Тисячу гривень за вакцинацію людям варто віддавати просто в руки.

Таку думку висловив народний депутат VII та VIII скликань з Тернопільщини Ігор Побер у прямому ефірі каналу «НАШ».

  Так, ідея непогана. Кошти нібито виділено на ті сфери, які найбільше постраждали під локдауну. Але все ж краще дайте цю тисячу людям на руки. І тоді вони дійсно підуть вакцинуватися і, мабуть, всюди стоятимуть черги, щоб отримати ці гроші,  зазначає Ігор Побер.  На жаль, в сьогоднішніх реаліях немає можливості ці гроші використати там, де це потрібно. Наприклад, в аптеці на медикаменти, або просто на продукти.

Політик також додав, що задля використання коштів в тих сферах, на які вони передбачені, такої суми не завжди достатньо.

 Якщо ми говоримо про Київ, то там немає спортзалу з місячним абонементом за тисячу гривень. Хіба що десь в підвальному приміщенні на околиці міста. І на літак в Україні немає білетів за цю суму. Невже президенту про це не доповіли? То де можна використати ці гроші? Це один з тих випадків, коли дійсно гарну ідею псує її втілення,  підкреслив Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.