Ігор Побер: «Про Крим треба було думати у 2014 році, але Кримську платформу потрібно провести»

Опубліковано в Політика Автор  soroka 12.08.2021
До 30-річчя Незалежності України в Києві відбудеться Міжнародний саміт «Кримської платформи».
 
Свою думку щодо цього у прямому ефірі каналу «НАШ» висловив народний депутат VII та VIII скликань з Тернопільщини Ігор Побер.
 
– Навіть якщо Байден, Папа Римський і всі перші особи з’їдуться, це не допоможе повернути Крим, ну давайте будемо реалістами. Над цим Україні треба було думати ще у 2014 році, а не просто висловлювати занепокоєння. Чесно кажучи, за каденції Петра Порошенка була мало розмов про Крим, чого і домагався Путін. Він більше хотів акцентувати увагу на Донбасі. Чи треба проводити платформу  – звісно, так. Вона не допоможе повернути Крим, але це стане інформаційним приводом, підтвердженням того, що ми повертаємося до цього питання,  зазначив Ігор Побер.
 
Політик також додав, що дуже чекає повернення Криму, але не вірить, що це вдасться зробити найближчим часом.
 
– Я справді дуже хочу, щоб Крим повернувся, щоб я зміг знову туди поїхати. Попри це, думаю, що нам вдасться повернути його лише тоді, коли самим кримчанам буде цікаво повернутися. Я не маю права такого говорити, але, чесно кажучи, не вірю, що в найближчі «надцять» років Крим повернеться,  наголосив Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.