З ініціативи Андрія Богданця у Тернополі створили робочу групу, яка напрацює правила використання електросамокатів 

Опубліковано в Політика Автор  soroka 20.07.2021
Днями народний депутат від «Слуги народу» Андрій Богданець висловив стурбованість щодо відсутності правил керування електросамокатами.
 
Він розповів, що неодноразово ставав свідком ризикових для життя та здоров’я ситуацій, пов’язаних із популярними зараз електротранспортом.  
 
Андрій Богданець закликав владу та операторів сервісів прокату самокатів у Тернополі спільно напрацювати правила користування цим видом транспорту.
 
Відтак, Тернопільська міська рада відреагувала на звернення політика та вже створила робочу групу з метою напрацювання пропозицій у сфері послуг щодо оренди легкого персонального транспорту та його використання, беручи до уваги прийняття Верховною Радою України у першому читанні законопроекту «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо вдосконалення регулювання відносин у сфері забезпечення безпеки окремих категорій учасників дорожнього руху (користувачів персонального легкого електротранспорту, велосипедистів та пішоходів)».
 
До робочої групи увійшли: народний депутат Андрій Богданець; головний спеціаліст відділу взаємодії з правоохоронними органами, запобігання корупції та мобілізаційної роботи Віктор Качковський; начальник сектору реагування патрульної поліції Тернопільського РУП ГУНП в Тернопільській області Віталій Шмигель; інспектор ВБДР УПП в Тернопільській області Павло Боценюк; начальник управління транспортних мереж та зв’язку Олег Вітрук; завідувач сектору контролю за паркуванням транспортних засобів управління муніципальної інспекції Володимир Петрик; юрисконсульт І категорії відділу претензійно позовної роботи та представництва інтересів в судових інстанціях управління правового забезпечення Тетяна Чарнош; начальник відділу розвитку інфраструктури управління житловокомунального господарства, благоустрою та екології Ігор Мединський.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.