Версія для друку

Ігор Побер: «Жодні реформатори Україні не допоможуть – ні з Грузії, ні з Польщі»

Опубліковано в Політика Автор  soroka 26.04.2021
Два роки тому в Україні відбувся другий тур президентських виборів.

У прямому ефірі каналу «НАШ» підбили підсумки дворічного президенства Володимира Зеленського. Свою думку щодо цього висловив народний депутат VII та VIII скликань з Тернопільщини Ігор Побер.

– Україні не допоможуть іноземні реформатори – ні грузинські, ні польські. Ще будучи студентом у 90-х роках я возив до Польщі товари, тоді ця країна не відзначалася достатком. Але згодом почала змінюватися на моїх очах. Знаєте, чому так? На жаль, нам Бог не дав такого президента як Лех Валенса. Сьогодні він – пенсіонер, але веде лекції, тренінги, щоб заробити собі на життя. От коли в Україні з’явиться такий президент, тоді будуть зміни. Бо, як бачимо, Голобородька обіцянки не здійснилися, – зазначив Ігор Побер.  

Також політик додав, що у багатьох невдачах українці звинувачують Зеленського, бо ще в жодного президента не було такої повноти влади.

– У всіх проколах винен Володимир Зеленський. Якщо раніше можна було звинувачувати у невдачах чи то Порошенка, чи то Гройсмана, то вся відповідальність зараз на Зеленському, бо в нього – повнота влади,  резюмував Ігор Побер.