«Блокування каналів Медведчука може бути реакцією Зеленського на стрімке падіння його рейтингу», – Ігор Побер

Опубліковано в Політика Автор  soroka 05.02.2021
Ввечері, 2 лютого, президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО про санкції, які передбачають блокування телеканалів «112 Україна», NewsOne та Zik.

Свою думку щодо цього у прямому ефірі каналу «НАШ» висловив народний депутат VII та VIII скликань Ігор Побер.

– Наші політики, експерти, депутати «перезуваються» на льоту. Спочатку одні заяви, потім влада змінюється і все довкола неї, відповідно, також. Я не є юристом, але можу висловити свою думку стосовно того, що про це говорять люди в моєму оточенні. Є припущення, що до таких кардинальних дій причетна якась рука зі США. Це цілком ймовірно, якщо врахувати, що робочий день ще не почався, а американська сторона вже відреагувала на блокування каналів в Україні. Цю ситуацію розглядають й з іншого боку, що, можливо, канали закрили через протистояння в ОПЗЖ. Мається на увазі зв'язок Льовочкіна та Подоляка,  пояснив Ігор Побер.

Також політик пояснив, що блокування каналів може бути реакцією президента на стрімке падіння його рейтингу.

– Звісно, ці три канали більше нагадують пресслужбу Медведчука, рупор Москви. Попри це, я схиляюся до того, що зібралося чотири мушкетери, які керують нашою країною та встановлюють свої правила гри. Це – наш гарант, Андрій Єрмак, Кирило Тимошенко та Сергій Шефір. Ми бачимо, як падає рейтинг Зеленського, за останній місяць він знизився майже на 5 %. Дивна складається ситуація, коли вранці з’явилися рейтинги КМІСу, а під покровом ночі вже швидко прийняли рішення щодо санкцій та блокування каналів. А до ранку не можна було почекати?  підкреслив Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.