«Україна вже втратила багато часу у питанні вакцинації від коронавірусу», – Ігор Побер

Опубліковано в Політика Автор  soroka 21.01.2021
Локдаун триває, а кількість хворих на коронавірус зростає. Це свідчить про неефективність карантинних обмежень.

На цьому наголосив народний депутат VII та VIII скликань Ігор Побер у прямому ефірі каналу «НАШ».

– Те, що говорить очільник Міністерства охорони здоров’я України Степанов вранці, кардинально відрізняється від того, що він говорив ввечері. Тому до інформації щодо коронавірусу треба ставитися прискіпливо. З приводу так званого зменшення кількості хворих у грудні, то ми добре розуміємо, що насправді відбулося. Якщо раніше приватні та державні лабораторії робили 50-60 тисяч тестів в день, то всередині грудня ця кількість зменшилася до 20-ти тисяч. Відповідно, тому й «зменшилася» кількість хворих. Насправді статистика яка була, такою й залишилася. Бачимо, що ніякий локдаун не допоміг. Країну закрили, а кількість хворих зростає,  зазначив Ігор Побер.

Також політик підкреслив, що запроваджений локдаун є несправедливим, адже поки одні припинили діяльність, інші відкрито працюють.

– Це блюзнірство, що «Буковель» приймає туристів у час, коли країна закрита. Дивно, що у свята там був наш президент, бачив ці натовпи відпочивальників і ніяк не відреагував. Де тоді був пан Ляшко зі своїми перевірками?! У той же час за кілька кілометрів від «Буковелю» заклади зариті на карантин. Весною, попри заборони, працював «Велюр», а тепер «Буковель». Бачимо хаотичні дії влади щодо ситуації з коронавірусом. Україні вже й так втратила багато часу у питанні вакцинації громадян, – наголосив Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.