«Впровадження Української Хартії вільної людини в освітніх закладах Тернопільщини допоможе виховати свідомих громадян, які не бояться відповідальності», – Володимир Мисик

Опубліковано в Політика Автор  soroka 30.12.2020
Під час третього пленарного засідання першої сесії Тернопільської обласної ради, яке відбулося 23 грудня, депутати ухвалили обласну програму впровадження Української Хартії вільної людини в освітніх закладах Тернопільської області на 2021-2024 роки.

У розробці програми взяли участь управління освіти і науки облдержадміністрації та постійна комісія Тернопільської обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту.

Документ передбачає підвищення рівня розвитку національної культури здобувачів освіти, становлення їх громадянської позиції та успішної самореалізації у професійній діяльності та особистому житті, пояснює депутат Тернопільської облради від ВО «Свобода», голова постійної комісії з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту Володимир Мисик.

– Від того, як ми виховуватимемо молоде покоління, залежить доля країни. Національно-патріотичне виховання, розвиток моральних та духовних цінностей, виховання свідомих громадян, які не боятимуться відповідальності, – саме це є пріоритетним в Українській Хартії вільної людини. Проект вже кілька років успішно реалізується в нашій області та показав неабиякі успіхи,  зазначив Володимир Мисик.

Ухвалена програма спрямована на формування в молоді духовних та моральних цінностей для успішної самореалізації сучасного громадянина-патріота, розвиток оптимізму, вдячності, витримки та самоконтролю на основі принципів Української Хартії вільної людини.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.