Ігор Побер: «Ганьба, що Ситник залишається директором НАБУ»

Опубліковано в Політика Автор  soroka 24.11.2020
 
Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з послами країн «Великої сімки» заявив, що директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник залишається на своїй посаді.
 
Нагадаємо, у грудні минулого року Артем Ситник потрапив до реєстру корупціонерів, його визнали винним у порушенні законних обмежень щодо отримання подарунків.
 
Цю ситуацію у прямому ефірі каналу «НАШ» прокоментував народний депутат VII та VIII скликань Ігор Побер.
 
– Ганьба, що пан Ситник очолює головний орган, який має боротися з корупцією. Мабуть, тільки в нашій країні таке можливо. Днями у мережі з’явився ролик, у якому в одній з програм запитають, де знаходиться Україна. У відповідь почули, що в Африці. Напевно, ми для світу дійсно є африканською країною. Це нонсенс, коли людина, яка за рішенням суду є корупціонером, очолює антикорупційний орган. Давайте пригадаємо, скільки коштів витрачено на НАБУ, а який результат роботи цього органу?! З приводу Зеленського, то тепер ми зрозуміли, що люди обрали зовсім не Голобородька, а людину, яка зрозуміла, що без коштів Міжнародного валютного фонду нам не вижити й не буде фінансів, щоб завершити рік. У цій ситуації пригадується крилатий вислів: «Мамо, перестаємо торгувати, бо немає чим решту давати»,  зазначив Ігор Побер.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.