Народний депутат з Тернопільщини Микола Люшняк виконує ще одну передвиборчу обіцянку

Опубліковано в Політика Автор  soroka 10.11.2020
На парламентських виборах у 2019 році народний депутат, лідер політичної партії "Довіра" на Тернопіллі Микола Люшняк у своїй програмі пообіцяв продовжувати вирішення питань будівництва та реконструкції доріг свого округу.

З виконанням обіцянки Микола Володимирович не забарився. Так, днями саме з Тернопільщини стартував ремонт автошляху Н-18 Івано–Франківськ–Бучач–Тернопіль. Цей ремонт охопить наразі відрізок дороги 10 кілометрів від Дарахівського перехрестя до перехрестя у селищі Дружба.

Народний депутат Микола Люшняк зазначає, що загальна довжина дороги від Івано-Франківська до Тернополя через Бучач становить 106,8 км.

 – На Тернопільщині розпочався повномасштабний ремонт автошляху державного значення Н18 Івано-Франківськ – Тернопіль. Позаду довготривалий процес розробки проектної документації та підготовки. Наразі іде планомірна робота у селі Варваринці на Теребовлянщині. Там ліквідовують зношене покриття. Автошлях Н18 – важлива транспортна артерія для економіки нашого регіону. Ця дорога сполучає Івано-Франківськ та Тернопіль і проходить через Монастириську, Бучач, Дружбу, Микулинці. Попереду ще чимало роботи для відновлення дорожньої інфраструктури Тернопільщини, однак визначальним чинником у ремонті доріг має бути не швидкість, а якість роботи, комфорт й довговічність дорожнього покриття,  наголосив Микола Люшняк.  

До слова, у рамках ремонту дороги Н-18 заплановано фрезування зношеного покриття, влаштування дороги шляхом холодного ресайклінгу, укладання вирівнювального шару асфальтобетону, завтовшки 10 см і 5 см шару ЩМА. Окрім цього, буде облаштовано бар’єрне огородження, встановлено систему освітлення тротуарів.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.