Віктор Чумак підтримав кандидата у мери Тернополя Олексія Станька та зустрівся з активом місцевої «Хвилі» (відео)

Опубліковано в Політика Автор  soroka 21.10.2020
Актив громадянського руху «Хвиля» зустрівся із засновником Віктором Чумаком.
 
Головний військовий прокурор України 2019-2020 років, засновник Громадянського руху «Хвиля» Віктор Чумак завітав до Тернополя.
 
У рамках свого приїзду Віктор Васильович поспілкувався із командою тернопільської «Хвилі» та розповів, чому підтримує кандидата на посаду мера Тернополя Олексія Станька.
 
– Сьогодні я побачив розумних людей з нормальними очима, у яких немає бажання щось урвати для себе. У них є бажання змінити країну, а країна починає змінюватися знизу – з місцевого самоврядування. На жаль, місцеве самоврядування в нас хворіє страшною хворобою. Воно перетворилося на феодальні частинки країни, де кожен мер має підтримку прокуратури, СБУ –  кум, брат, сват сидять на цих посадах. Владу треба змінювати якомога частіше, аби вона не «прилаштувалася» до силових структур, до економіки регіону– пояснив Віктор Чумак. – Я знаю Олексія Станька два роки. Це – хороший організатор, патріот. Сьогодні я почув його програму, бачення розвитку Тернополя. Людина росте, готова йти на посади і брати на себе відповідальність.
 
Кандидат на посаду мера Тернополя Олексій Станько подякував Віктору Чумаку за довіру.
 
– Щиро дякую Віктору Васильовичу за підтримку й за те, що передає свій досвід молодій команді. Вже не так багато часу залишилося до виборів, тому ми просимо тернополян підтримати мою кандидатуру на мера Тернополя, а також команду «Хвилі» до Тернопільської міської ради. Ми зібрали найкращих фахівців з усіх галузей, які ніколи не були при владі. Гарантую, що кожен з них чесний та справедливий,  наголосив Олексій Станько.
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів
Бійці 55 батальйону знищують московських окупантів за допомогою бомбардувальних дронів, які закуплені мерією Тернополя. На…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.