«Держава повністю абстрагувалася від підприємців, це болісно спостерігати», – ударівець Ярослав Яцишин

Опубліковано в Політика Автор  soroka 13.10.2020
У розвинутих європейських країнах влада всіляко підтримує бізнес та сприяє його розвитку, натомість в Україні проблеми підприємців ігнорують.
 
На цьому наголосив Ярослав Яцишин, який веде бізнес у сферах громадського харчування та аграрного виробництва, а зараз балотується у депутати Тернопільської міської ради від партії «УДАР».
 
 – Я категорично проти запровадження ринку землі сільськогосподарського призначення.  Як бізнесмен якоюсь мірою мав би бути радий, бо одного разу заплатив і все, однак ні. Ринок землі – це катастрофа для українців. Особливо тих, які не користуються землею, однак щорічно мають від неї грошові надходження. Таким невеликим аграріям як я у цій ситуації буде надзвичайно важко. Вважаю, що ринок землі необхідно скасувати. У ньому зацікавлені олігархи, які вже роками планують прибрати до рук конкретні території, – зазначив Ярослав Яцишин. – Складається враження, що держава повністю абстрагувалася від підприємців і це дуже болісно спостерігати. У той час, коли в європейських країнах держава дбає про підприємців, дає їм можливості для розвитку, у нас все навпаки.
 
Він також наголосив на тому, що команда «УДАРу» близька йому за духом.
 
– Я самодостатня людина і йду в політику точно не для збагачення. Хочу зробити Тернопіль містом можливостей та розвитку не лише для теперішнього, а й для майбутніх поколінь, – каже Ярослав Яцишин. – Я – батько двох маленьких дітей, тому не на словах знаю, як впливає відсутність необхідних коштів на умови, в яких вчаться наші діти. Погане харчування, застаріле обладнання та недостатня матеріально-технічна база – те, що кожен день мусять терпіти наші діти. Йдучи в депутати, я беру на себе відповідальність за жителів свого округу і буду доносити проблеми людей до правлячої верхівки, аби вирішувати їх. «УДАР» – це люди, з якими мені комфортно йти пліч-о-пліч. Ігор Побер – прямолінійна людина, людина слова. Це мені дуже імпонує.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.