«Ми викорінили банду Януковича з України», – Головко у прямому ефірі поставив на місце депутата від ОПЗЖ

Опубліковано в Політика Автор  soroka 10.10.2020
У прямому ефірі каналу NewsOne народний депутат України VII -VIII скликань Михайло Головко поставив на місце голову Харківської міської організації «Опозиційної платформи – За життя» Андрія Лесика.
 
Між свободівцем та проросійським політиком виникла словесна перепалка. Лесик назвав Революцію Гідності «державним переворотом», а Михайла Головка – «його учасником». Натомість свободівець емоційно відповів Лесику.
 
– Я – учасник Революції Гідності, ніякого державного перевороту не було. Ми викорінили банду Януковича з України. Було сформовано нову коаліцію в парламенті, обрано новий уряд. Після втечі Януковича було оголошено дочасні президентські вибори. Він зрадив Україну, запросив російські війська, ввів воєнний стан, просто наші військові відмовилися виконувати злочинні накази. На Майдані загинуло 18 свободівців, а також мій товариш Олександр Капінос. Коли я приїхав на судмедекспертизу, то побачив, що в нього пробита голова. Ця мить досі стоїть мені перед очима. На Майдані я втратив багатьох близьких людей. Усі вони йшли під кулі свідомо, бо хотіли в Україні змін на краще,  зазначив Михайло Головко.
 
Свободівець підкреслив, що сьогодні Україна, на жаль, пішла в іншу сторону, а не ту, ідеали якої відстоював Майдан.
 

– Я не стояв на Майдані за те, щоб Яценюк був прем’єром чи Порошенко президентом, я, які і всі інші учасники Революції Гідності, хотів змін. Ми організували дочасні парламентські вибори, але потім влада сказала свободівцям «до побачення!». Ми щиро хотіли змінити ситуацію в країні, але інші цим скористалися. Недарма кажуть: «Революцію роблять романтику, а користуються нею негідники»,  резюмував Михайло Головко.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.