Версія для друку

«Сучасні мультифункціональні майданчики – запорука спортивної та здорової молоді», – ударівець Андрій Яблонський

Опубліковано в Політика Автор  soroka 10.10.2020
Популяризація масового спорту та створення мультифункціональних спортивних майданчиків допоможе підвищити зацікавленість молоді до фізичної культури – запевняє заступник директора ДЮСШ з ігрових видів спорту та кандидат у депутати Тернопільської міської ради від партії «УДАР» Андрій Яблонський.

Про перспективи розвитку спортивної сфери у Тернополі Андрій Яблонський розповів у програмі «Тернопільське життя».

– Спорт опирається на трьох китів: перший – матеріально-технічна база, другий – кваліфікований тренерсько-викладацький склад і, власне, учасники навчально-тренувального процесу. Тому хочу звернути увагу на першу складову та все, що стосується цього питання. Наприклад, нещодавно ми бачили, як на базі загальноосвітньої школи відкрився мультифункціональний спортивний майданчик. Я б з задоволенням розвивав програму зі створення  таких у кожному районі міста, адже це  – перший крок до популяризації здорового способу життя, – каже  Андрій Яблонський. – Спортсменами-професіоналами займаються дитячі юнацькі спортивні школи. Тому й говорю про відкриття таких майданчиків, бо це сприятиме розвитку масового спорту.

Також Андрій Яблонський наголосив на необхідності заміни покриття бігових доріжок на Центральному стадіоні.

– Наш стадіон – це окраса міста. Маю визнати, що чудове накриття та футбольне поле – ознака того, що про глядача та футболіста дбають. Проте є один нюанс: я хочу звернути увагу на необхідність поміняти покриття доріжок для того, щоб наші легкоатлети могли проводити там змагання всеукраїнського та міжнародного рівня. Хочу зазначити,  що так зробили стадіони в Хмельницькому, Луцьку та Кропивницьку, куди наші атлети їдуть здобувати нагороди для Тернополя, – говорить Андрій Яблонський.

За словами Андрія Яблонського, партія «УДАР» – це команда принципових та перспективних людей.

– Ця партія мені імпонує як перспективна команда, в якої є майбутнє  і, зокрема, в її лідера Віталія Кличка, який може стати одним з претендентів на посаду президента України, – зазначає Андрій Яблонський. – Все життя я спілкувався з людьми, тож можу майже одразу зрозуміти хто переді мною. Тому мені подобаються члени партії «УДАР», адже вони  – чесні та порядні люди.