«Архітектурний вигляд Тернополя потребує оновлення», – «ударівець» Андрій Плевачук

Опубліковано в Політика Автор  soroka 09.10.2020
Більшість будівель Тернополя потребують ремонту фасадів, оскільки з них роками обпадає облицювальна плитка.

На цьому наголосив кандидат у депутати Тернопільської міської ради від партії «УДАР» Андрій Плевачук у ефірі програми "Тернопільське життя". 

 – Я 15 років пропрацював у сфері благоустрою, а також був керівником  Державної архітектурно-будівельної інспекції в Тернопільській області, тому маю бачення, як зробити Тернопіль привабливим. Наше місто справді красиве, воно має свою родзинку, однак архітектура потребує оновлення й вдосконалення. Ми не можемо милуватися красивим озером і доріжками навколо нього, якщо за спиною стоять сірі будинки, з яких обсипається плитка. Старі будівлі потребують ремонту й утеплення фасаду, зокрема в центральній частині міста, яка є нашою візитівкою. Що стосується мого округу, то вулиця Ярема та Овочева – це практично цілий мікрорайон, у якому немає дитячого садку,  а до школи дітям дуже далеко. Це потрібно змінювати,  пояснює Андрій Плевачук.

«Ударівець» також зазначає, що Тернополю необхідно впроваджувати досвід Києва у розвитку міста.

 – Мені подобаються позитивні зміни Києва – там запроваджено багато програм, спрямованих як на покращення інфраструктури міста, так і на забезпечення  гідних умов життєдіяльності громади міста.  Досвід столиці ми з командою впроваджуватимемо й у Тернополі,  наголошує Андрій Плевачук.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.