«Бюджет-2021 наближає Україну до економічної катастрофи», – Михайло Головко

Опубліковано в Політика Автор  soroka 06.10.2020
Дефіцит бюджету-2021 становить майже 300 млрд, а це означає що Україна перебуває на межі економічної катастрофи.
 
На цьому наголосив народний депутат України VII -VIII скликань Михайло Головко у прямому ефірі каналу ZIK.
 
– Наша влада ухвалювала бюджет так, як у байці два вовки з вівцею вирішували, що їстимуть на обід. Вовки в цій історії – депутати і олігархи, а вівця – простий український народ і дрібний бізнес. Виходить, що для влади роблять все – збільшують видатки на утримування чиновницького апарату, силових структур, прокуратури, офісу президента, Верховної Ради. У той же час в простих українців забирають останнє,  зазначив Михайло Головко.
 
Свободівець також підкреслив, що українцям залишається тільки віддавати державні борги.
 
– ЗЕвлада працює за принципом кочівників: прибігли, награбували, втекли. Сьогодні «слуги» знову набрали рекордні суми кредитів, а далі хоч трава не рости. Вони віддаватимуть їх українською землею, стратегічними підприємствами, лісами, портами. Якщо раніше державних підприємств було три з половиною тисячі, то чинна влада хоче залишити лише три сотні, – додав Михайло Головко.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.