Михайло Головко: «Слуги народу» перетворили Україну на країну кривих дзеркал

Опубліковано в Політика Автор  soroka 03.10.2020
Про це заявив народний депутат України VII -VIII скликань Михайло Головко у прямому ефірі каналу NewsOne.

– Команда «слуг» йшла на вибори практично з комуністичними гаслами, вони показали людям образ президента Голобородька, скористалися емоціями українців та піар-технологічними кроками. У такий спосіб команда Зеленського отримала повноту влади. Ніколи в історії України за роки незалежності жодна політична сила не мала стільки влади, навіть «Партія регіонів». Що їм завадило за півтора року ухвалити важливі закони? Не продати українську змелю на догоду МВФ та міжнародним корпораціям й узаконити казино, а реальні реформи. Наприклад, вивести економіку з тіні, підняти соціальні стандарти, зменшити тарифи. Натомість вони добивають малий та середній бізнес, не дають можливості розвиватися, створювати робочі місця. В нас сьогодні зросло безробіття. Вдумайтеся, офіційна цифра – 1,7 млн. Шмигаль обіцяв 500 тисяч робочих місць, а за реальними цифрами безробітних є 3 млн,  зазначив Михайло Головко.

Свободівець підкреслив, що більшість виборців повністю розчаровані у Зеленському та його команді.

– Ми побачили країну кривих дзеркал, де дії протилежні гаслам. Ця тотальна безвідповідальність та брехня призвела до стрімкого падіння рейтингу «слуг». І це тільки початок. На місцевих виборах українці продемонструють своє ставлення до ЗЕкоманди. Думаю, вже весною нас чекає повне перезавантаження влади, – зауважив Михайло Головко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.