Михайло Головко: «Слуги народу» пересварилися між собою, тому весною слід очікувати виборів до ВРУ

Опубліковано в Політика Автор  soroka 22.09.2020

Провладна партія змінює свою риторику, вона немає фундаментальної цілі.

На цьому наголосив народний депутат України VII та VIII скликань Михайло Головко у прямому ефірі каналу «112 Україна».

– Депутатів від «Слуги народу» розкупили олігархи. Вони зараз створили локальні групки, які лобіюють інтереси того чи іншого. Після місцевих виборів відбудуться торги з перестановкою уряду. Звісно, уряд Шмигаля попросять піти у відставку. Коли «слуги народу» вже не матимуть монобільшості, звісно, будуть ставити питання про розпуск парламенту. Думаю, весною нас чекають дострокові вибори. Це ми будемо спостерігати вже після місцевих, коли виборці оцінять роботу влади. Результати на місцях покажуть, що українці не довіряють «слугам» і треба перезавантаження, – зазначив Михайло Головко.

Свободівець підкреслив, що політсила «Слуга народу» ще з початків своєї політичної діяльності мала нульове ідеологічне забарвлення.

– Це був проєкт Голобородька, який «вистрілив» завдяки фільму. Які ідеологічні погляди в цих людей ми до сьогодні не знаємо. Це разовий політичний проєкт, який розрахований виключно на те, щоб потрапити у владу. Зараз різні олігархи «перетягують» представників ЗЕкоманди під себе. Таким чином сформуються політичні групки і вже в майбутньому будуть торгуватися з владою. Якщо Зеленський втратить контроль над фракцією, у нього не буде іншого виходу, аніж просто розпустити ВРУ, пояснив Михайло Головко. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.