«Влада може перенести вибори, прикриваючись коронавірусом», – Михайло Головко

Опубліковано в Політика Автор  soroka 23.09.2020
Нова хвиля карантинних обмежень мала на меті зірвати місцеві вибори.
 
Так думку висловив народний депутат України VII та VIII скликань Михайло Головко у прямому ефірі каналу «112 Україна».
 
– Рейтинг «слуг народу» стрімко летить вниз. Щоб відтягнути своє падіння, вони здатні на все... Прикриваючись коронавірусною кризою та епідемією, ЗЕвлада може перенести вибори до весни, а потім знову заговорити про погіршення ситуації з коронавірусом. Це буде останнім забитим цвяхом у домовину для цієї влади. Я вважаю, що «слуги» не встоять, люди їх «зметуть»,  зазначив Михайло Головко.
 
Свободівець підкреслив, що ЗЕкоманда отримала ляпаса від громади Тернополя, тому й віднесла місто до «червоної» зони.
 
– Наш Тернопіль внесено в «червону» зону безпідставно. Я подав до суду на уряд ще 11 квітня стосовно карантинних обмежень. Конституційний суд 28 серпня скасував постанову уряду, визнавши, що він не мав права обмежувати права і свободи громадян. Мою справу вже перенесли на 12 жовтня. Очевидно, що «слуги» бояться слухання, бо розуміють, що незаконно обмежили права людей. Боячись конкуренції мерів-свободівців Сергія Надала у Тернополі чи Руслана Марцінківа у Івано-Франківську, «зелені» тиснуть на ці міста, – резюмував Михайло Головко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.