«ЗЕвлада – основний розплідник корупції в Україні», – Михайло Головко

Опубліковано в Політика Автор  soroka 21.09.2020
Скандал стосовно нардепа Юрченка і його хабарництва «замнуть» одразу після місцевих виборів.

На цьому наголосив народний депутат УкраїниVII та VIII скликань Михайло Головко у прямому ефірі каналу «112 Україна».

– Хочеться вірити,що в нашій державі нарешті буде законність понад усе, а кожен, хто порушує закон, буде нести відповідальність. Але маю великі сумніви, що ми це побачимо,як і те, що справа Юрченка буде розглянута та доведена до логічного завершення.За 1,5 року «слуг» у владі ми побачили дуже багато скандалів, а в результаті нікого не покарали. Тому, думаю, і з цією справою так буде, її просто спустятьна гальмах. Максимальним покаранням хіба що буде вихід з фракції, зазначив Михайло Головко.

Свободівець підкреслив,що всі скандали вже відбилися на діяльності «слуг» політично та електорально, а ЗЕвлада сьогодні є основним розплідником корупції.

– Рівень довіри до ЗЕкоманди падає. Це показують соціологічні опитування. Вони гублять свій рейтинг, а до місцевих виборів побачать взагалі плачевні результати і програють у всіх регіонах. Зараз на місцеві вибори підхід людей дуже прискіпливий. Вони готові уважно дивитися, за кого голосувати. Думаю, цього разу українці нададуть перевагу перевіреним та досвідченим політикам, бо вже втомилися від шоу, більше не хочуть «95 кварталу» та «Ліги сміху», резюмував Михайло Головко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.