«Голови ОДА використовують Тернопіль як трамплін для майбутніх посад», – Михайло Головко

Опубліковано в Політика Автор  soroka 04.09.2020
Голови Тернопільської облдержадміністрації, яких призначає президент Зеленський, зовсім не обізнані у справах області. Вони використовують свою посаду як тимчасове місце.
 
На цьому наголосив народний депутат України VII та VIII скликань Михайло Головко у прямому ефірі передачі «Кажи прямо в очі» на каналі ІНТБ.
 
– Мене обурюють парашутисти, які далекі від області та проблем місцевих жителів. Їх поставили тимчасово. Вони використовують Тернопіль як трамплін для майбутніх посад, а жителі Тернопільщини тут як піддослідні кролики. Мене також обурює, що в області не найкраща ситуація з епідемією коронавірусу, а університетська лікарня у той час практично блокується. Чому? Бо голова ОДА госпіталізований туди. Цим він фактично паралізує роботу медзакладу. У цій ситуації згадуються слова «зроби з Івана пана». Університетська лікарня – заклад іншого спрямування. Зараз заносити туди інфекцію означає блокувати роботу закладу. Так не можна робити,  зазначив Михайло Головко.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.