«Згубна політика керівництва НАК «Нафтогазу» призводить до занепаду української економіки», – Михайло Головко

Опубліковано в Політика Автор  soroka 02.09.2020
В Україні вже у вересні ціна за 1 куб.м газу тарифу «Місячний» зросте на 45 % у порівнянні з серпнем.
 
Свою думку щодо цього висловив народний депутат України VII та VIII скликань Михайло Головко у прямому ефірі каналу «Україна 24».
 
– Шість років команда Коболєва, яка управляє НАК «Нафтогазом», нічого не зробила для того, щоб збільшити видобуток власного природнього газу та зменшити імпорт. Гройсман, Порошенко, Яценюк тримали Коболєва. Прийшла команда Зеленського, обіцяли зміни, в кінцевому результаті продовжили йому контракт ще на 4 роки. Нічого не змінилося. Політику енергоефективності не впроваджують, утеплення не відбувається, зменшення споживання газу не падає, видобуток не зростає. Натомість нам втричі накручують ціну. Експерти показують, що сьогодні собівартість українського газу становить максимум 60 доларів. Ми переплачуємо у 7 разів. Це б’є по наших кишенях, по економіці. Ми втрачаємо і втрачаємо. Згубна політика керівництва НАК «Нафтогазу» призводить до того, що наша економіка не розвивається. Їм простіше вивести гроші через підставні компанії, які постачають нібито імпортний європейський газ. Насправді, той самий російський,  пояснив Михайло Головко.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.