Михайло Головко: «Безвладдя і беззаконня в Україні є наслідком некомпетентності влади «слуг»

Опубліковано в Політика Автор  soroka 31.08.2020
Непрофесійність чинної влади призвела до хаосу в країні.
 
На цьому наголосив народний депутат України VII та VIII скликань Михайло Головко у прямому ефірі каналу «ZIK».
 
– Ситуація з розстрілом автобусу під Харковом відображає контроль влади над ситуацією в країні. Ми бачимо тотальний хаос, неспроможність, безсилля. Такі випадки в Україні є непоодинокими. Ми також бачили «шоу» із терористичними захопленнями, підривом мостів. Складається враження, що це вистава, аби тримати суспільство в напрузі, залякувати й говорити: «ніхто, окрім нас, не здатний вас врятувати». Однак такими кроками влада ще більше віддаляється від підтримки людей,  зазначив Михайло Головко.
 
Свободівець підкреслив, що політика «слуг народу» котить Україну в прірву.  
 
– Українці розуміють, що представники влади не здатні впоратися з елементарною ситуацією, покарати злочинців, знищити корупційні схеми. А що зараз заважає переобрати силові структури? В Україні є 7 антикорупційних органів, а результат їхньої роботи де? Влада робить вигляд, що працює, але віз де стояв, там і стоїть. Країна скочується вниз, втрачає державність та можливість захищати себе в майбутньому. Це влада непрофесіоналів, аморальних людей, які себе дискредитували. Чим довше вони будуть керувати нашою країною, тим у гіршому стані вони її передадуть наступникам,  пояснив Михайло Головко.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.